Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urineweginfectie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urineweginfectie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

lidewij holtes

Geschreven op: Donderdag 29 Maart 2012 om 22:59
Ongepast of beledigend?

ik heb een ongecompliccerde, blaasontsteking en inmidels voor bijna al de antibiotica resistent.
Toen ik het hoorde heb ik een paar nachten slecht geslapen.
Ik gebruik nu geen suiker meer ,drink 2 liter water,
gebruik D mannose ,ook een planten
product.het wordt oa ook uit cranbery gehaald,schijnt 50 maal sterker te zijn.
Toen ik het ging gebruiken had ik zoiets van baat het niet schaad het niet.Ik maak tegenwoordig mijn billen schoon
met water en verdund azijn ,tot nu toe gaat het goed.
Het is trouwens niet zo dat je voor altijd resistent blijft
hoorde ik vandaag van mijn huisarts.Maar het heeft de tijd nodig.Pas vooral je leefwijze aan.geloof me ik heb er van geleerd .trouwens D Mannose helpt mij enorm.bij reformzaken verkrijgbaar.succes iedereen lidewij.


smiley smiley 

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: Ashwin op Zaterdag 28 Juli 2012 om 06:22 Ongepaste reactie?

Kamp nu ook met hetzelfde probleem.lijk ook resistant te zijn geworden. Zelfs huismiddeltjes werken niet. Heb geen oplossing, maar zal net als u D Manose gaan proberen.Hoop van harte dat ik er baat bij heb.


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urineweginfectie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)