Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urineweginfectie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urineweginfectie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

clouseauke

Geschreven op: Donderdag 10 November 2011 om 00:26
Ongepast of beledigend?

hallo, smiley

ik heb jaren last van blaasontstekingen, geregeld een stuk of 2 per maand.
heel pijnlijk, en dan mag ik nog een extra antibioticakuur nemen bij een blaasontsteking dan nog gaat die niet weg, soms als ik een hele week of 2 weken behandeld ben voor ťťn , dan zijn het straffere antibiotica en ik stop na 2 weken, ik denk dan oef tis voorbij, dan krijg ik na 2 dagen ongeveer terug ťťn.
ik moet mijn blaas zelf leegmaken met een sonde (catheter) om de 3 uur dus zo 6x per dag, voel mijn blaas bijna niet meer, voel niet dat blaas vol is en heb geen plasdrang, dus snachts loopt mijn blaas dus vanzelf leeg als ze overvol is dus, en zo voel ik dus ook niet of ik een blaasontsteking heb, en das het moeilijkste omdat dan te weten als je je blaas niet meer voelt.
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urineweginfectie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)