Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Urineweginfectie.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Urineweginfectie.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen. U kunt uw medische vragen natuurlijk ook stellen in de rubriek 'Vragen'. U krijgt dan antwoord van onze medisch specialist.

(advertentie)

Christiaan

Geschreven op: Donderdag 16 Juni 2011 om 12:41
Ongepast of beledigend?

Welkom op het lotgenotenforum over de blaasontsteking! Hier kunt u met lotgenoten praten over alles wat er bij een blaasontsteking komt kijken, vragen aan elkaar stellen en ervaringen uitwisselen.

Christiaan, webmaster  

Reacties op dit bericht:


Geschreven door: gerardina op Dinsdag 28 Juni 2011 om 21:59 Ongepaste reactie?

wie heeft een oplossing voor de regelmatig terug kerende blaasontsteking. Ik ben boven de 50 en menstrueer niet meer.


Geschreven door: Marianne op Vrijdag 1 Juli 2011 om 17:43 Ongepaste reactie?

Hoi Gerardina

Dit is mijn ervaring. Misschien heb je er iets aan.
Jaren geleden had ik chronisch blaasontsteking.Mijn internist ontdekte op een gegeven moment via bloedonderzoek dat ik 1 te snelwerkende bijschildklier had. Die regelen de calciumhuishouding. Wat bleek dus: mijn blaaswand werd steeds beschadigd door kristalletjes calcium zeg maar. Dus bij het minste of geringste raakte mijn blaas ontstoken. Na de operatie waarbij een bijschildklier werd verwijderd, heb ik nooit meer last gehad van blaasontsteking.
Dus al die goedbedoelde adviezen van de huisarts oa beter op de hygiene letten na toiletbezoek ( ik waste me te pletter!!!) en voorzichtigheid bij het vrijen, goed uitplassen.....zouden nooit geholpen hebben.
Heel veel sterkte!!


Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Urineweginfectie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)